socialMediaClosedBlock
logomobiel
logoMobiel
Vragen? Bel gerust (0341) 499450      Flag_of_the_United_Kingdom_svg-verkleind
Direct aanmelden
Print deze pagina

Valt het werk even stil?

Dan springen wij direct bij met scholing op maat!

Maak samen met één van onze accountmanagers een scholingsplan en neem een optie op een traject om direct te kunnen schakelen wanneer het werk stil komt te liggen.

Toekomstgericht vakmanschap
Gemotiveerde mensen halen de beste resultaten. De komende wintermaanden is dé periode om optimaal gebruik te maken om uw personeel of uzelf verder te laten ontwikkelen. Juist voor deze zaken bent u bij SOMA Bedrijfsopleidingen aan het juiste adres. Wij zijn dé partij, voor u, om te werken aan toekomstgericht vakmanschap. De komende wintermaanden bieden wij een uitgebreid trainingsaanbod. Neem een kijkje in de brochure of neem de website door.  

Hierbij een aantal titels uit ons uitgebreide assortiment: 
- Deskundig leidinggevende projecten 
- Veilig werken langs de weg
- Verplichte bijscholing TCVT
- NIEUW: VVL-H en BVL

Asfaltbaan
Op onze asfaltbaan is een 3-daagse training te volgen in het werken op de asfaltafwerkmachine, de wals of voor de bediening van de balk. De training is met name geschikt voor medewerkers uit de asfaltploeg die zich willen verbreden en ook ingezet kunnen worden op een andere functie binnen de asfaltploeg.


Einddatum overgangsregeling DLP naar R-DLP loopt ten einde

Uiterlijk 1 januari 2019 moet er bij zwaardere saneringswerkzaamheden een medewerker met het certificaat R-DLP(Geregistreerd Deskundig Leidinggevende Projecten) aanwezig zijn. De inzet van R-DLP is volgens de richtlijn verplicht voor zwaardere veiligheidsklassen, rood of zwart (vluchtig). De reguliere DLP en de bijscholing hiervan blijven bestaan. Bij zwaardere saneringswerkzaamheden wordt de medewerker met R-DLP ingezet. Klik hier voor het gehele artikel.
Informatie over de training en startdata kunt u hier vinden.


Wij staan in 2019 voor u klaar!

Voor actuele startdata van onze cursussen kunt u terecht op www.somabedrijfsopleidingen.nl . Om deze data goed te kunnen plannen en inzicht te hebben in uw overige geplande activiteiten hebben wij een jaarkalender 2019. U kunt deze aanvragen door een mail te sturen naar: info@somabedrijfsopleidingen.nl en uw naam en adresgegevens te vermelden.

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0341 – 499 450 of kijk onder de categorie cursussen/trainingen.

Winterscholing soma

Introductiefilm
SOMA Bedrijfsopleidingen

0:00 / 0:00

MEER INFO?
Voor vragen over de opleidingen of data kunt u altijd tijdens kantooruren bellen met het servicebureau

0341-499 450