socialMediaClosedBlock
logomobiel
SOMA_SVG
Vragen? Bel gerust (0341) 499450      Flag_of_the_United_Kingdom_svg-verkleind
Direct aanmelden
Print deze pagina

Bewust veilig werken leer je bij SOMA Bedrijfsopleidingen

VCA: SNEL, MAKKELIJK EN GOEDKOOPVoordelen VCA e-learning

Bij SOMA Bedrijfsopleidingen haalt u snel, gemakkelijk en goedkoop het VCA certificaat. Met ons unieke concept leren deelnemers de theorie via internet in slechts 5 uur en doen zij examen op één van de 40 locaties in héél Nederland. Tijdens de cursus komt alles aan bod volgens de laatste VCA-eindtermen.

DIRECT STARTEN

Na uw inschrijving kunt u vrijwel direct starten met de cursus via internet. Na het afronden van de cursus doen de deelnemers VCA-examen op één van de examenlocaties.


Word bewust van Veiligheid!
Al sinds jaar en dag verzorgt SOMA Bedrijfsopleidingen op verschillende niveaus veiligheidstrainingen. Veiligheid speelt een belangrijke rol. Wij hebben speciaal voor u een aantal veiligheidstrainingen geselecteerd.

Aan machinisten en chauffeurs worden hoge eisen gesteld als het gaat om veilig en verantwoord werken met de diverse machines. Het is daarom belangrijk dat medewerkers voldoen aan de meest
recente veiligheidsvoorschriften en in het bezit zijn van een veiligheidspas. De deelnemers verdiepen zich in machinekennis en hoe deze toe te passen, risico’s, efficiënt werken en natuurlijk de veiligheidsvoorschriften. Bij positieve afsluiting van het praktijkgedeelte ontvangt de deelnemer een certificaat en de veiligheidspas.

NASCHOLING CODE 95: DE LAATSTE LOODJES!
Vanaf 10 september 2016 is het zover, dan moeten alle beroepschauffeurs in het goederenvervoer Code 95 hebben bijgeschreven op het rijbewijs. De Code 95 aanduiding op het rijbewijs is verplicht voor beroepschauffeurs, C1(E), C(E), D1 (E) of D(E). Chauffeurs dienen hun vakbekwaamheid in stand te houden. Volgens de Europese Richtlijn Vakbekwaamheid: in een periode van vijf jaar 35 uur nascholing. Bij een aantal van bovenstaande trainingen is het mogelijk om deze mee te laten tellen voor de verplichte nascholing.

MEER INFORMATIE
De geselecteerde trainingen zijn slechts een greep uit het uitgebreide aanbod van SOMA Bedrijfsopleidingen op het gebied van veiligheid. Een aanbod dat niet alleen nauw met de praktijk van alledag is verbonden, maar u ook zeer gericht ondersteuning biedt bij het voorkomen van ongelukken en het verhogen van de kwaliteit. Klik hier voor de veiligheidskrant.

Durft u werkn te maken van opleiden
Poster veiligheid

Introductiefilm
SOMA Bedrijfsopleidingen

0:00 / 0:00

MEER INFO?
Voor vragen over de opleidingen of data kunt u altijd tijdens kantooruren bellen met het servicebureau

0341-499 450