logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Nieuwe trainingslocatie met spectaculair uitzicht

jan 31, 2024

Met trots hebben we onze gloednieuwe trainingslocatie mogen introduceren, een waar juweeltje waar praktijk en theorie naadloos samenkomen. Gelegen te midden van ons praktijkterrein, bieden onze cursuslokalen een adembenemend uitzicht op imposante hijskranen, autolaadkranen, funderingsmachines en grondverzetmachines. Het voelt alsof je deel uitmaakt van de actie.

Deze investering, een bewuste stap om onze trainingservaring te verrijken, heeft zijn vruchten afgeworpen. De eerste reacties van onze cursisten spreken voor zich: een prettige locatie, ruime lokalen, en een fantastisch uitzicht op het praktijkterrein dragen bij aan een leerervaring van topniveau. Onze drie ruime lokalen zijn dan ook uitgerust met state-of-the-art presentatieschermen en whiteboards, waardoor onze instructeurs hun kennis op een interactieve en boeiende manier kunnen overbrengen. 

De officiële opening van deze locatie was een feestelijke aangelegenheid, bijgewoond door niemand minder dan onze algemeen directeur, Koen Stephan, samen met al onze gewaardeerde collega's. Een mijlpaal om samen te vieren, compleet met hapjes en drankjes. 
Collage opening Training Unit_SOMA

We nodigen jou van harte uit om onze nieuwe trainingslocatie zelf te ervaren en te ontdekken hoe wij jouw leertraject naar nieuwe hoogten tillen. Met onze unieke combinatie van praktijk en kennisoverdracht, beloven wij een leerervaring die zowel verrijkend als onvergetelijk is.