socialMediaClosedBlock
logomobiel
logoMobiel
Vragen? Bel gerust (0341) 499450      Flag_of_the_United_Kingdom_svg-verkleind
Direct aanmelden
Print deze pagina

Partners


logo-bouwopleiders-hoog
Per maart 2016 is de samenwerking van een aantal van de brancheopleiders in de bouw en infra in Bouwopleiders aangekondigd. Via bouwopleider krijgen schoolverlaters, afstudeerders én zij-instromers advies over een loopbaan in de bouw- en infrasector. Met een paar eenvoudige muisklikken krijgen bezoekers inzicht in het aanbod van acht deelnemende opleidingsorganisaties. De website www.bouwopleiders.nl wordt ook gebruikt door Volandis, het nieuwe kenniscentrum in de bouw en infra, om werknemers te helpen aan hun duurzame inzetbaarheid te werken.

BMWT

Op 26 mei 2016 hebben 28 organisaties in de GWW en Infra hun handtekening onder de Green Deal ‘Het Nieuwe Draaien’ gezet. Met deze Green Deal spreken deze organisaties af om voor de komende 4 jaar de uitstoot van CO2, NOx en fijnstof te reduceren. Dit doen zij door brandstofbesparend werken met mobiele werktuigen te stimuleren. Onder de betrokken partijen zijn bouwbedrijven, brancheorganisaties, onderwijsinstellingen, lokale overheden en de ministeries van Infrastructuur en Milieu en Economische Zaken.

HND logo Def

De Green Deal is tot stand gekomen op initiatief van BMWT, Natuur & Milieu en de ministeries van IenM en EZ. “Ons gezamenlijke doel is om milieuwinst met bedrijfsvoordeel te combineren. Door slimmer om te gaan met inkoop, materieel en werkstijl, kan gemiddeld 10% worden bespaard op het brandstofverbruik”, aldus Jan Hommes, directeur van BMWT.

Het Nieuwe Draaien is onder meer een efficiënte werkstijl op grondverzetmachines, te vergelijken met Het Nieuwe Rijden voor auto’s en vrachtwagens. Het Nieuwe Draaien kan de CO2-uitstoot met 10% verminderen. Voor een gemiddeld bedrijf kan het een jaarlijkse besparing van € 15.000 op brandstofkosten opleveren bij een verbruik van 17.000 liter diesel per jaar. “Megabesparingen die goed zijn voor iedereen”, zegt Maarten van Biezen, hoofd Mobiliteit bij Natuur & Milieu.

Verkeersveiligheid groep Nederland

De Verkeersveiligheid Groep Nederland is een kennis- en opleidingsinstituut dat met behulp van training, consulting en online trainingsapplicaties een bijdrage levert aan een verhoging van de verkeersveiligheid.

DHTC logo

DHTC is een internationale aanbieder van veiligheidsopleidingen voor de offshore (olie & gas industrie), scheepvaart, offshore wind industrie en hieraan gerelateerde bedrijven. Voor bedrijven en instellingen verzorgt DHTC Bedrijfshulpverlenings-, E.H.B.O.- en VCA cursussen. Daarnaast biedt DHTC voor regionale - en bedrijfsbrandweerkorpsen uitgebreide realistische oefen- en examen mogelijkheden. Verder worden er veiligheidstrainingen gegeven aan (professionele) hulpverleningsdiensten, organisaties en (overheids) instanties. Klik hier voor meer informatie.

ZBOZzp’er in de bouw? Je hoeft niet alles alleen te doen!
Zelfstandig ondernemen levert je veel vrijheid op. Je deelt je eigen tijd in, pakt de zaken op jouw manier aan en legt geen verantwoording af aan een baas. Maar er komt ook veel op je af. Belastingzaken, verzekeringen, ontwikkelingen in je vakgebied. Je moet het allemaal zelf bijhouden. Gelukkig sta je er niet alleen voor.

Voor zzp’ers in de bouw, hout en techniek is er namelijk Zelfstandigen Bouw. De organisatie die zich sterk maakt voor jouw belangen en je ondersteunt met hulp en advies. Niet alleen bij juridische zaken, maar bij alles wat er als ondernemer op je pad komt. We zijn onafhankelijk en hebben geen winstoogmerk.

Als lid van Zelfstandigen Bouw kun je je extra onderscheiden met het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarmee laat je zien dat je staat voor kwaliteit. En op Kwaliteitsvakman.nl reageer je direct op klussen van particulieren. Zo wordt ondernemen een stuk makkelijker.

We hebben voor iedereen een passend lidmaatschap. Al vanaf € 25 per jaar kun je met al je vragen bij onze deskundige helpdesk terecht. En profiteer je van 15% korting op geselecteerd cursusaanbod bij SOMA bedrijfsopleidingen, maar ook op tanken, website, verzekeringen, administratie en meer. Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor het geselecteerde cursusaanbod.  


Introductiefilm
SOMA Bedrijfsopleidingen

0:00 / 0:00

MEER INFO?
Voor vragen over de opleidingen of data kunt u altijd tijdens kantooruren bellen met het servicebureau

0341-499 450
footerline

Contactgegevens

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
T. (0341) 499 450

Stuur een email
Routebeschrijving